Handelsbetingelser

Free Clipart

Priser
Alle priser hos kimkristensenfinewine er angivet i DKK inkl. moms (25%). Export er angivet i EURO ex. moms.  Nogle af vinene sælges under ordningen for brugtmoms, og derfor kan der ikke foretages fradrag for købsmoms på disse.

Bestilling
Du kan vælge at bestille via vores mail kim@kimkristensenfinewine.dk eller via telefon på +4571483566. Ordren er først endeligt bekræftet når der modtages faktura på mail. Afgivelse af en ordre forudsætter, at køber minimum er fyldt 18 år.

Betalingsbetingelser     
Danske Bank, Reg. Nr. 3409 Kontonr : 12426275
IBAN DK : 5930000012426275
SWIFT : DABADKK
Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 1,5% pr. påbegyndt måned.

Afhentning / Levering
Efter bekræftelse af din ordre vil den under normale omstændigheder blive fremsendt førstkommende hverdag.

Bestilt og bekræftet vin kan også afhentes på vores lager efter nærmere aftale. Vi kører ikke med faste åbningstider, men er meget fleksible omkring afhentning.

Du kan også vælge at få sendt vinen. Vi tilbyder forsendelse i samarbejde med DHL eller Kuehne&Nagel og de håndterer korrekt emballering samt forsikring af dit køb hos os.

Reklamation
Du bedes straks checke dine købte varer ved modtagelsen. Såfremt der måtte være anledning til reklamation, bedes dette gjort senest 8 dage efter af fejlen er konstateret.

Fortrydelsesret
Vi tilbyder 8 dages returret. Returnerede flasker skal tilbagesendes i original emballage. Vi vil herefter tilbagebetale det fulde fakturabeløb. Ved brud på emballage eller lignende bortfalder din fortrydelsret.

Forbehold
Vi tager forbehold for enhver form for fejl i oplysninger på vores hjemmeside samt anden form for kommunikation. Herunder priser, årgange, producent etc. Endvidere tager vi forbehold for ændringer i afgifter samt udsolgte varer.